Build

Flow

Grow

Zet je website in de lift met Soul Kitchen. Met jouw merkverhaal verweven in alle zichtbare en niet-zichtbare merkaspecten bouwen we een unieke identiteit, waar je publiek zich in herkent. Met een creatieve en effectieve boodschap verbinden we je merk met de juiste mensen. Door het meten en analyseren van data geven we real-time inzicht in de resultaten die we voor je behalen.

Een website die iedere dag meer tevreden medewerkers, fans, ambassadeurs, klanten of leden bereikt? Build, Flow, Grow!

Build

Branding gebeurt waar merk en mens elkaar raken. Het begint allemaal in jouw bedrijf of organisatie, bij je verhaal, je waarden, je missie en je mensen. Waarom ben je op aarde? Hoe maak je het leven van je publiek mooier, beter of makkelijker? In een Soul Branding sessie helpen wij je de ziel van je merk te vinden en te vangen in woord, beeld en geluid. Dat vertalen we naar een (visuele) identiteit die resoneert bij je publiek. En naar websites die helpen je merk te laden én je business te laten groeien. 

Flow

Contentmarketing is de meest effectieve manier om je merk duurzaam te laten groeien. Door je boodschap te verpakken in waardevolle, relevante en inspirerende content en deze via de online en offline kanalen te verspreiden, weten de juiste mensen je te vinden. Stel je publiek centraal, bouw aan vertrouwen en geloofwaardigheid en positioneer je merk als autoriteit. Creativiteit staat centraal, kwaliteit en consistentie zijn cruciaal. Zonder solide contentmanagement verlies je de wedstrijd. Wij weten hoe je dat aanpakt en helpen je graag op weg met en Content Kickstart. Daarna kun je het zelf doen, of samen met ons. Up to you! 

Grow

Groeien gaat niet vanzelf. Je hebt niks aan steengoede content als die niet gezien wordt. Wij helpen je de meest effectieve kanalen te kiezen om je publiek te bereiken en te verleiden. Van social media management en creatieve campagnes, tot het inrichten en desgewenst uitvoeren van SEO en SEA. Van Pinterest tot Google en van LinkedIn tot Instagram. Samen weten we wie je waar bereikt. En uiteraard meten we alles wat we doen, om datagedreven en doelgericht te sturen op resultaat

 

Merkstrategie

Je merk begint met een overtuiging. Over hoe je het leven van je publiek mooier, beter of makkelijker maakt, en waarom ze voor jou moeten kiezen. Wij helpen je de ziel van je merk te vinden en te vangen. Van mission statement tot brand story. En van kernwaarden tot klantprofielen. Soulbranding is de eerste stap naar een ijzersterk merk. Lees er alles over!

Contentstrategie

Met onze audience first contentstrategie begin je altijd bij je publiek en hun wensen. Wij helpen je met een bewezen framework voor succesvolle contentmarketing. Van kanalen tot KPI’s en van boodschap tot statistieken.

Social media

Social media vormen een steeds belangrijkere brug tussen merk en mens. En hoe persoonlijker de content, hoe beter. Wij helpen je met socialmediastrategie, contentcreatie en campagnes. Van bereik tot betrokkenheid. Van personal branding tot community. En van conversatie tot conversie. Haal alles uit je socials.

Merk identiteit

Elk merk is een belofte. En de eerste indruk telt. Hoe communiceer je, welke toon sla je aan? Wat wil je uitstralen? Wij helpen je jouw unieke stem te vinden en een identiteit te creëren waar je publiek zich in herkent. Van brand guide tot beeldtaal. Van tune tot tone-of-voice. Soulbranding is de eerste stap naar een ijzersterk merk. Lees er alles over!

Content creatie

Er is geen snellere weg naar het hart van je publiek dan een goed verhaal, goed verteld.  Creativiteit gaat bij ons hand in hand met resultaatgerichtheid. Wij zetten storytelling in om doeltreffende, creatieve content te creëren. Van brandmovie tot blogpost. Van animatie tot infographic.

Traffic & leads

Met doordachte SEO- en SEA-strategieën, gecombineerd met creatieve content en datagedreven campagnes, zorgen we dat je merk niet alleen gezien wordt, maar ook converteert. Van zichtbaarheid naar interactie, van klik naar klant en van leadgeneratie tot conversieoptimalisatie.

Website

Of je website nou het online visitekaartje voor je merk is, het digitale kampvuur voor je community of een bruisende conversiemachine; wij helpen je vanuit de juiste strategie een website op maat te bouwen die alles in zich heeft om bij te dragen aan duurzame groei van je merk en je business.

Content management

Contentmarketing is de meest kostenefficiënte manier om online te groeien. Maar alleen als je met ijzeren regelmaat content creëert en publiceert. Niet af en toe maar continu, consequent en consistent. Wij helpen je de koers uit te zetten én eraan vast te houden.

Data & analyse

Zonder data en analyse ben je als een schip zonder kompas. Daarom volgen en analyseren we de online prestaties tot in detail. Met een maatwerk online marketing dashboard (Overview®) waarin KPI’s en targets real-time worden bijgehouden. Zo kunnen we altijd zien of we op koers liggen of moeten bijsturen. Doelgericht, transparant én praktisch.

Of vul het fomulier in. We nemen dan snel contact met jou op.

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.