Strategie, platform en content

In de zomer van 2016 legden we het fundament. We benaderden dit maatschappelijke initiatief als een merk. We legden haar waarden, missie, visie vast en ontwikkelden daarop een contentstrategie om het logo betekenis te geven en het merk te laden.

We bedachten formats als Purpose People en Purpose Professionals (samen met Kees Klomp en Waterfilm Producties). Met maar één doel: zoveel mogelijk mensen inspireren tot meer samenwerken, klaarstaan voor elkaar en onze planeet en zelf initiatief nemen voor positieve verandering.

Websiteverkeer, engagement en conversie

MaatschapWij is hét inspiratieplatform voor een socialer, vitaler en duurzamer Nederland. We zetten denkers en doeners in de spotlights die van regeneratie, verbinding en compassie het nieuwe normaal maken. Om heel Nederland te laten zien dat je nooit te klein bent om impact te maken. Dat het wél kan. En dat het al gebeurt. De keuze is wel degelijk aan ons. Samen maken we Nederland elke dag een stukje duurzamer, vitaler en socialer. Samen lukt het.

Met een team van specialisten en (content)partners met het hart op dezelfde plaats als wij, bouwden we MaatschapWij in vijf jaar tijd uit tot een begrip in de wereld van burgerinitiatieven en sociaal en duurzaam ondernemerschap. Het merk steeg (en stijgt nog steeds) op. Met maatschapwij.nu als romp, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en LinkedIn als vleugels, content marketing als straalmotoren en verhalen als brandstof. Alles 100% duurzaam, uiteraard.

Next stop: van inspiratie naar impact. Sluit je aan!