EBC Nederland over de samenwerking met Soul Kitchen

Soul Kitchen gelooft dat het DNA van je merk jouw ‘soul’ is. Het zijn de mensen, hun waarden en hun werk. Maar ook: waarom doe je wat je doet en wat is nou die stip op de horizon?

Daar horen langdurige werkrelaties bij. Vinden ook Paul Jansen en Marcel van Leeuwen van EBC Nederland. Marcel: “Ze zijn in staat zich te verbinden en betrokken te zijn en pakken een aantal wezenlijke dingen bij elkaar; content marketing, design en data. Dat maakt een mooi geheel. Door het enthousiasme ontstaat een zakelijke kameraadschap”.

Waarop Paul aanvult: “We zijn ontzettend blij met het werk dat Soul Kitchen heeft gedaan. En nog altijd doen. Kennis van zaken is belangrijk en ik geloof in hoe deze mannen hun krachten bundelen. Ze maken content, verzorgen vormgeving en ondersteunen hun werk met data. Dat ze no nonsens zijn, geen blad voor de mond nemen en zaken vanuit een andere invalshoek benaderen tilt de samenwerking naar een hoger niveau”.

Lees nu verder over de samenwerking met EBC Nederland.

Visual identity, huisstijl, website, content creatie en -marketing

Samen met Bureau Vijftig ontwikkelden we het merkverhaal en de branding voor EBC Nederland.

Wij vertaalden die door naar een onderscheidende visuele identiteit en ontwikkelden de nieuwe website. Die zetten we elke dag aan het werk met relevante, pakkende content en contentmarketing.

Een schoolvoorbeeld van hoe wij onze relatie met opdrachtgevers het liefst zien: op basis van een lange termijn strategie, transparantie, vertrouwen en hechte samenwerking.