Visual identity, huisstijl, website

Een volstrekt uniek concept dat vroeg om een unieke visuele identiteit. We ontwikkelden het eigenzinnige, robuuste logo en bijpassende beeldtaal. Deze vertaalden we door naar de huisstijl en het ontwerp van hun website.

Voor de projecten Westerweg 3 in Ilpendam / Purmerend en Mijzerweg 1A in Noordbeemster ontwikkelden we o.a. verkoopbrochures en projectwebsites met een uitgebreide presentatie van de villa’s en klantenlogin.

We zetten Barentsz.nl aan het werk met relevante content, SEO, SEA en Social Media. Zo verbeteren we elke dag de online performance van Barentsz, zorgen we dat de bezoekersdagen volgepland zijn en inspireren we mensen na te denken over duurzaam wonen in een houten, nul-op-de-meter huis.

Barentsz-team

Barentsz over de samenwerking met Soul Kitchen

“Wij hechten aan langere relaties en continuïteit. De kracht van Soul Kitchen zit in strategie vertalen naar beeld en tekst. Als je met elkaar een strategie bedenkt begint dat als iets abstracts. Wat ik heel prettig vind is dat we een pad uitstippelen en kijken naar wat werkt en wat niet. We besluiten niet alleen om een jaar lang bijvoorbeeld social media-campagnes te doen maar evalueren ook daadwerkelijk.”

Lees hier verder over samenwerking met Barentsz.