"Samenkomen is een begin. Samenblijven is vooruitgang. Samenwerken is succes." Henry Ford

Homme op LinkedIn

Homme de Vries

Chef websites en contentplatforms. Beeldenman. Drijvende kracht, baken in de storm, beer van een ontwerper. Waar woorden stoppen begint hij pas.

[email]

Joost op LinkedIn

Joost Marsman

Chef strategie en content. Woordenman. Zet zijn tanden graag in ingewikkelde vraagstukken. Weet als geen ander de essentie te vinden en in klare taal te vatten.

[email]

Raoul op LinkedIn

Raoul de Vries

Chef online marketing. Dataman. Geobsedeerd door analytics, kpi's en conversie-optimalisatie. En in het zeldzame geval dat hij iets niet weet, weet hij het een uur later wel.

[email]

Roos op LinkedIn

Roos van der Struis

Content lead bij Soul Kitchen. Roos coördineert projecten en campagnes en zorgt dat alle deadlines gehaald worden. Ze is de linking pin tussen opdrachtgever en freelancers.

Maud op LinkedIn

Maud Vermeulen

Deze goedlachse soul sister blinkt uit in het bedenken én creëren van aansprekende social media campagnes, het begeleiden van creatieve producties en (re)branding trajecten.

Koen op LinkedIn

Koen de Wilde

Front-end developer en WordPress koning. Codeman. Denkt graag en stevig mee over (de realisatie van) nieuwe online projecten.

Marije op LinkedIn

Marije Remmelink

Als Marije iets schrijft, wil je het lezen. Enthousiaste, ervaren contentspecialist die graag bijdraagt aan betekenisvolle organisaties en een betere wereld.

Lisette op LinkedIn

Lisette Gerbrands

Dankzij mijn jarenlange ervaring als eind- en webredacteur weet ik hoe je een goed verhaal schrijft of een tekst beter maakt.

Lara op LinkedIn

Lara van Dorresteijn

Jij bedenkt het, Lara ontwerpt het. Allround multimediadesigner. Of het nou een website, infographic of huisstijl is: ze maakt het mooier dan jij dacht.