Soul Kitchen is een netwerk agency. Omdat iedere opdracht zijn eigen team van specialisten verdient. Die staan op onze shortlist, niet op onze loonlijst. Zo houden we de kosten in de hand en de kwaliteit top notch.

Homme op LinkedIn

Homme de Vries

Chef websites en contentplatforms. Beeldenman. Drijvende kracht, baken in de storm, beer van een ontwerper. Waar woorden stoppen begint hij pas.

[email]

Joost op LinkedIn

Joost Marsman

Chef strategie en content. Woordenman. Zet zijn tanden graag in ingewikkelde vraagstukken. Weet als geen ander de essentie te vinden en in klare taal te vatten.

[email]

Raoul op LinkedIn

Raoul de Vries

Chef online marketing. Dataman. Geobsedeerd door analytics, kpi's en conversie-optimalisatie. En in het zeldzame geval dat hij iets niet weet, weet hij het een uur later wel.

[email]

Koen op LinkedIn

Koen de Wilde

Front-end developer en WordPress koning. Codeman. Denkt graag en stevig mee over (de realisatie van) nieuwe online projecten.

Lara op LinkedIn

Lara van Dorresteijn

Jij bedenkt het, Lara ontwerpt het. Allround multimediadesigner. Of het nou een website, infographic of huisstijl is: ze maakt het mooier dan jij dacht.

Marije op LinkedIn

Marije Remmelink

Als Marije iets schrijft, wil je het lezen. Enthousiaste, ervaren contentspecialist die graag bijdraagt aan betekenisvolle organisaties en een betere wereld.

Fleur op LinkedIn

Fleur Akersloot

Fleur schrijft, regelt en organiseert alles met hetzelfde gemak. Redactie, eindredactie, projectbegeleiding? Laten we Fleur bellen.

Lisette op LinkedIn

Lisette Gerbrands

Dankzij mijn jarenlange ervaring als eind- en webredacteur weet ik hoe je een goed verhaal schrijft of een tekst beter maakt.

Roy op LinkedIn

Roy van der Marel

Roy is van veel markten thuis. Hij schrijft én ontwerpt. Leeft zich in én uit in woord en beeld. Blogs van Roy zijn blogs die raken.