Van data-gedreven inzichten naar meer reserveringen

Je gebruikt de Formitable widget op je website zodat gasten zelf een tafel kunnen reserveren. Super handig. Maar het zou nog handiger zijn als je ook weet vanuit vanuit welke online kanalen jouw gasten een tafel boeken. Krijg antwoord op vragen als:

  1. Wat levert onze nieuwsbrief eigenlijk op?
  2. Hoeveel gasten boeken een tafel via Instagram?
  3. Hoe worden we gevonden op Google?

De antwoorden op deze vragen bepalen direct de effectiviteit van je online inspanningen en daarmee ook de bezetting van jouw restaurant. Zonder betrouwbare tracking en analytics tast je in het duister. Immers: wat je niet weet kun je ook niet verbeteren. Meer reserveringen via Formitable krijgen? Begin met data.

LET OP!

Wist je dat gemiddeld 75% van websitebezoekers de Formitable widget opent en direct weer sluit? En wist je dat van de 25% die overblijft slechts 10% uiteindelijk doorgaat tot een reservering?

Dat is zonde, maar biedt tegelijkertijd ook een kans. Door Google Analytics 4 te koppelen aan de Formitable widget, krijg je beter inzicht in het online gedrag van jouw gasten.

Voordelen:

Data-gedreven inzichten: meet direct de impact van speciale aanbiedingen of evenementen op het aantal reserveringen

Meet je ROI: door te weten welke kanalen het meest effectief zijn, kun je jouw marketingbudget efficiënter inzetten en onnodige uitgaven verminderen

Verhoog aantal reserveringen: ontdek hoe gasten de Formitable widget gebruiken en identificeer de exacte momenten waarop ze afhaken. 

Pakketten:

  • Basis (€499):
    • Koppeling tussen GA4 en Formitable Widget
  • Plus (€799) :
    • Koppeling inclusief GA4 Dashboards die op maat zijn gemaakt voor jouw restaurant
  • Pro (€999): Alles van Basis en Plus, inclusief monitoring gedurende 6 maanden en twee kwartalen een uitgebreide rapportage en analyse van knel- en verbeterpunten om jouw reserveringen continu te verhogen. 

Meld je hier aan voor een gratis demo en ontdek binnen 20 minuten hoe onze integratie jouw reserveringen direct kan verhogen. 

Neem hier contact op

* verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.