Liever een shortlist dan een loonlijst. We hebben geen werknemers. Past niet bij ons idee van samenwerken. We hebben wél een groot en groeiend netwerk van specialisten. Zo houden we de kosten laag en kunnen we voor elke opdracht en iedere klant het perfecte team opstellen.

Joost Marsman

Woordenman. Weet als geen ander communicatievraagstukken te vertalen naar creatieve oplossingen. En die te voorzien van precies de juiste zinnen.

Meer lezen

Homme de Vries

Beeldenman. Drijvende kracht, baken in de storm, beer van een ontwerper. Homme is het allemaal, en meer. Waar woorden stoppen begint hij pas.

Meer lezen

Raoul de Vries

Online Guru. Analyticus pur sang. Kent de diepste krochten van Google Grants en Ads tot Analytics. En in het zeldzame geval dat hij iets niet weet, weet hij het een uur later wel.

Meer lezen

Lara van Dorrestein

Jij bedenkt het, Lara ontwerpt het. Of het nou een website, infographic of huisstijl is. En het leukste: ze maakt het mooier dan jij kon bedenken.

Meer lezen

Koen de Wilde

Front-end developer en WordPress koning. Denkt graag en stevig mee over (de uitvoering van) nieuwe online projecten.

Meer lezen

Marije Remmelink

Enthousiaste en ervaren content- en communicatiespecialist die wil bijdragen aan betekenisvolle organisaties en een betere wereld.

Meer lezen

Fleur Akersloot

Fleur schrijft, regelt en organiseert alles met hetzelfde gemak. Easy going, altijd een luisterend oor en daarna precies de juiste toon te raken.

Meer lezen

Super Solid

Voor film bellen we Supersolid. En dat zijn ze: afspraak is afspraak. Daarbij: extreem creatief én bijzonder scherp op de details, dat kom je niet zo heel vaak tegen.

Meer lezen

Bureau Vijftig

Bureau Vijftig belt ons voor creatieve ideeën en de uitvoering, wij bellen hen voor inzicht in doelgroepen, online marketing- en mediastrategie.

Meer lezen